Uw Scope 10 regelen
met onze inspecteurs

Wie op zoek is naar een Scope 10 keuring, zoekt hiervoor een gecertificeerde inspecteur die niet in problemen maar oplossingen denkt. Scope 10 Veilig is dan ook de vertrouwde partner van werkend Nederland op het gebied van erkende Scope 10 certificeringen en keuringen.

U wilt zo snel mogelijk aan het werk en gedekt zijn voor uw brandverzekering. Daarom sluiten onze inspecteurs zich naadloos aan op uw bedrijfsprocessen, zodat de inspectie feilloos verloopt. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat uw Scope 10 keuring perfect uitgevoerd wordt? Wij adviseren u vrijblijvend over hoe onze diensten uw bedrijf veilig houden.

De diensten en voordelen van Scope 10 Veilig

Bij onze SCIOS Scope 10 erkend inspectiebedrijf bieden onze inspecteurs op dagelijkse basis de volgende diensten:

  • Scope 10 keuring voor bedrijven.
  • Advies en begeleiding voor SCIOS Scope 10 certificatie.
  • Noodinspecties.
  • Het koppelen van klanten aan erkende, betaalbare reparatiebedrijven.
  • Persoonlijk contact en informatiepunt rondom alle elektrotechnische keuringen en certificaten.

Gecertificeerde Scope 10 inspecties

Slechts een select aantal mensen in Nederland is bevoegd om een Scope 10 inspectie uit te voeren. Juist omdat de onderdelen die onder een Scope 10 keuring vallen zo kritiek van belang zijn, worden inspecteurs aan hoge standaarden gehouden. Ons SCIOS Scope 10 erkend inspectiebedrijf verzorgt altijd een meedenkende inspecteur die niet alleen garant staat voor zijn werk, maar ook meehelpt om het proces zo foutloos mogelijk te laten verlopen.

Scope 10 keuring bedrijven

Van horeca tot warenhuizen, ieder bedrijf dat elektratechnische voorzieningen heeft, krijgt te maken met het Scope 10 certificaat. Omdat de wensen van een horecazaak anders zijn dan dat van een fabriek, zullen wij altijd een aanpak op maat verzorgen.

Inspecties die met u meewerken

Tijdens een Scope 10 inspectie zal de stroom tijdelijk uitgeschakeld worden. Het meten en controleren van elktratechnische voorzieningen dient namelijk spanningsloos uitgevoerd te worden. Onze inspecteurs stellen hun Scope 10 rapport zo op, dat ze uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk hoeven te verstoren. Scope 10 inspecties zijn namelijk niet willekeurig, u plant samen met onze inspecteurs een datum en tijd in die voor u schikt. Vertel ons ook vooral over uw bedrijfsvoering en agenda. Op die manier is de downtime zo laag mogelijk.

Scope 10 rapport aanvragen binnen 1 minuut

Wilt u zo snel mogelijk uw SCIOS Scope 10 certificaat geregeld hebben? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij ons erkend inspectiebedrijf. Wij controleren uw gehele elektratechnische systemen en komen waar nodig met oplossingen en advies.

Scope 10 keuring kosten

Het exacte bedrag van de Scope 10 keuring kosten zullen afhangen van uw branche, bedrijfsgrootte en andere factoren. Juist omdat wij hier zo transparant mogelijk in willen zijn, zullen wij altijd een offerte op maat maken. Voor de meeste bedrijven zal dit niet in de duizend euro lopen, de Scope 10 keuring kosten zijn vaak een paar honderd euro.

Razendsnelle noodinspecties

Heeft u een situatie die direct om actie vraagt? Bent u op zoek naar een Scope 10 noodinspectie omdat u stil bent komen te staan door defecten of fouten? Dan kunnen de inspecteurs van Scope 10 Veilig direct bij u langskomen. Onze noodinspectie laat geen dagen wachten. Sterker nog, wij staan vaak binnen een uur bij u op de stoep zodat u  zo snel mogelijk weer het proces kan draaien. In het geval van een noodinspectie raden we aan om ons direct te bellen. Op die manier kunnen wij zo snel mogelijk bij u langskomen.

We identificeren en verhelpen problemen snel, zodat uw bedrijfsvoering veilig en efficiënt doorgaat. Veiligheid en efficiëntie zijn onze prioriteit.

Advies bij onderhoud en reparaties

Goede inspecteurs bieden meer dan alleen controles, ze bieden advies. Hoe kunnen er zo grondig en tijdig mogelijk alle punten worden afgewerkt, wat moet er gebeuren als er wel een probleem wordt geconstateerd. Wat als er kritieke problemen zijn die direct verholpen moeten worden, wat zijn precies de Scope 10 eisen waaraan voldaan moet worden in uw specifieke geval? Op al deze vragen kunnen wij advies geven. Alles wordt duidelijk voor u op papier gezet door middel van ons inzichtelijke portaal. Daarnaast bieden onze juristen ook nog eens gratis juridisch advies, afhankelijk van uw situatie en vragen.

Scroll to Top