Over
Scope10veilig

Bij Scope10veilig bieden we uitgebreide elektrotechnische inspecties en diensten om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties te garanderen, zodat u zich op uw hoofdtaken kunt focussen.

Onze Missie

Onze missie bij Scope10veilig is om bedrijven te ondersteunen met betrouwbare en grondige elektrotechnische inspecties. 

We streven ernaar risico’s te minimaliseren en te waarborgen dat alle installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, ter bescherming van uw medewerkers en eigendommen.

Ons Team

Het team van Scope10veilig bestaat uit gecertificeerde en ervaren inspecteurs, experts in hun vakgebied, die de nieuwste technologieën en methoden gebruiken om onze dienstkwaliteit te waarborgen. 

We werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen, waarbij uw veiligheid onze hoogste prioriteit is.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij Scope10veilig bieden we hoogwaardige elektrotechnische inspecties voor bedrijven van elke omvang en sector. Wilt u ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier en ontvang een voorstel op maat.

Onze Waarden

Bij Scope10veilig staan integriteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal. We streven ernaar diensten te leveren die niet alleen voldoen aan, maar ook de industrienormen overtreffen.

Onze inspecteurs zijn toegewijd aan transparante communicatie en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Waarom Kiezen voor
Scope 10 veilig?

Kiezen voor Scope10veilig betekent kiezen voor gemoedsrust. Onze grondige inspecties en deskundige adviezen zorgen ervoor dat uw elektrische installaties altijd in topconditie zijn.

Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit kunt u vertrouwen op onze expertise om uw bedrijf veilig en compliant te houden.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Scope 10 is geen wettelijke verplichting, maar het kan wel een eis van verzekeraars zijn.

De frequentie van Scope 10 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie en de mate van gebruik. Over het algemeen wordt aanbevolen om deze keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om te voldoen aan de wettelijke vereisten en de brandveiligheid te waarborgen.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij Scope10veilig maken we dit proces moeiteloos voor jou. 

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via Scope10veilig!

Scroll to Top